Knut Erik Sundquist

Biografi Knut Erik Sundquist

Du glemmer ikke en konsert med kontrabassisten Knut Erik Sundquist. Det lyder så lekende elegant og vakkert at du aner en utøver som tar musikken på alvor. Han er født 1961 i Tromsø. Studerte kontrabass under legendariske professor Ludwig Streicher i Wien. Etter studiene har han livnært seg både som solobassist og musiker i Europas mest kjente orkestre: Mahler Chamber Orchestra (Berlin), Ensemble Modern (Frankfurt), Lucern Festival Orchestra (Abbado) m.fl

 

På Festspillene i Nord-Norge 2007, hadde han hovedrollen i Patrick Süskinds teaterstykke «Kontrabassen». Det ble både en publikum- og kritikersuksess. Knut Erik Sundquist en stor humorist og kommunikator. Han behandler sitt instrument med avslappet virtuositet. Han er bosatt i sitt elskede Nord-Norge (Harstad), og spiller gjerne med musikere og artister i helt andre sjangere enn den klassiske.

 

Derfor trives han overalt, enten det er Carnegie Hall i New York, eller i et lite grendehus langt nord for polarsirkelen. I 2010 dro han med seg et helt symfoniorkester og holdt konsert for et begeistret publikum på ølhallen i Tromsø! Uansett hvor Knut Erik Sundquist måtte befinne seg med sin bass, kan man være sikre på to ting: Trampeklapp og ekstranummer!

Her kan du kjøpe musikken til Knut Erik Sundquist:

kr169.00
På salg!
kr169.00 kr159.00