Nils Anders Mortensen

En av Norges absolutt beste pianister bor faktisk i Gaupeveien i Alta. Han var selvskreven på Troldhaugen da NRK sendte Grieg minutt for minutt.

Han har gitt ut to solo cd’er på LAWO classics: «In finstrer Mitternacht», med musikk av Johannes Brahms. Og «Im Freien». Begge har høstet glimrende kritikker. I tillegg til en rekke utgivelser sammen med mezzosopranen Marianne Beate Kielland. Han har gitt ut to duo-cder sammen med Knut Erik: Reverie og Tundra. Nils og Knut Erik gir også ut et nytt album under Nordlysfestivalen 2019: «En smuk aftensang», med Nordnorske folkemelodier. Nils er forøvrig en av Nord-Norges største sykkelentusiaster, og har vært frivillig på Arctic Race.

Nils Anders Mortensen

Nils Anders Mortensen En av Norges absolutt beste pianister bor faktisk i Gaupeveien i Alta. Han var selvskreven på Troldhaugen da NRK sendte Grieg minutt for minutt. Han har gitt ut to solo cd’er på LAWO classics: «In finstrer Mitternacht», med musikk av Johannes Brahms. Og «Im Freien». Begge har høstet glimrende kritikker. I tillegg […]