Dette får du oppleve 27. – 29. april 2018

Bare Bach

Fredag 27.4. kl 20.00 Storsalen scene
Christian Ihle Hadland spiller Bachs udødelige Goldbergvariasjoner for solo klaver i en helt ny setting på Storsalen scene. De ble skrevet som nattmusikk til en russisk greve for at han skulle få sove. Christians versjon vil gi deg en opplevelse du bare kan drømme om, men som garantert vil holde deg våken!

Showtime!

Lørdag 28.4. kl 13.00 Harstad kirke
Her møtes vi i Harstad kirke og åpner posen med lørdagsgodt allerede på formiddagen. Ut kommer den ene perlen etter den andre. Musikerne får presentert seg med sine glansnummer, og vi kan love stor underholdningsverdi! Godteposen inneholder selvsagt også – godteri.

Liv og Mozart

Lørdag 28.4. kl 18.00 Storsalen, Harstad Kulturhus
Kulturildsjelen fra Liv Rundberg har alltid hatt en drøm om å få spille en klaverkonsert av Mozart. I hennes 75. år skjer det med selveste Arve Tellefsen i orkesteret! Entusiastiske medmusikanter er resten av festivalmusikerne som også vil bidra med kjente og kjære klassikere. Dette vil bli en storslagen, vakker og rørende konsert i selveste storsalen i Harstad Kulturhus.

Arves favoritter

Søndag 29.4. kl 13.00 Spillested annonseres etter hvert
Arve Tellefsen er vert når han presenterer sine favorittstykker søndag formiddag. Ingen kan skape lun og fin stemning som han, men kjenner vi Knut Erik Sundquist og Atle Sponberg rett vil de også ha et ord med i laget… Velkommen til en hyggelig søndagsformiddag i godt selskap!

Spillested vil annonseres etter hvert.

Årstidene med Charlie Siem

Søndag 29.4. kl 20.00 Trondenes kirke
Vi er stolte over å kunne presentere den norsk/engelske stjernefiolinisten Charlie Siem som årets solist på De fire årstider av Vivaldi. Han er ikke bare svært ettertraktet som musiker, men også som modell for bl a Dior og Armani. Han har en egen fanklubb som er representert under festivalen, og sannsynligvis får den noen nye medlemmer i Harstad… Vi har erfart at Årstidene og Trondenes kirke er en uslåelig kombinasjon!


 

Contrasto er en festival som tar mål av seg til å presentere det ypperste av klassisk musikk, fremført av de aller ypperste musikerne. Vi skal ikke være for eliten, men for den vanlige lytter som liker å høre god musikk. Den beste! Bestill dine billetter her.